Promotiezaden.nl  is een website van Wereldzaden.nl. 

Wereldzaden.nl is al ruim 12 jaar actief met de verkoop van zaden, zaai en kweekartikelen en met de site Bloemzaadbedankjes.nl hebben we inmiddels al weer 7 jaar ervaring met het maken / leveren van persoonlijke bedankjes met bloemzaden.  Via deze site hebben we al veel bedrijven, organisaties en gemeentes kunnen helpen met de leveringen van "Greengifts" voor bedrijfs, product of evenement promotie.

Via Promotiezaden.nl willen we het kiezen voor bedrijven nog makkelijker maken, men ziet eenvoudig wat de mogelijkheden zijn en kan men daarna met ons contact op nemen om hun wensen kenbaar te maken en kunnen we gezamelijk kijken wat er mogelijk en of dat binnen het budget past.

Promotiezaden.nl werkt niet alleen samen met diverse zaadverpakkings bedrijven heeft stelt ook zelf  bedankjes / greengifts samen waardoor we meer mogelijkheden aan kunnen bieden en tegen concurrerende prijzen.  

Net als onze zaden zijn we een groeiend bedrijf en hopen dat we uw bedrijf met een groeiend en bloeiend promotie artikel verder kunnen laten groeien en opbloeien.

Met groene groet,  het Promotiezaden team.