Opzoek naar net even iets anders of heeft iets snel nodig kijk dan eens naar de onderstaande mogelijkheden.

Last minute leveringen

Door alle drukte die een beurs of evenement met zich mee brengt kan het voorkomen dat u vergeet een promotie artikel te bestellen, neem dan zsm contact met ons op we zijn vaak in staan om binnen enkele dagen (afhankelijk van het aantal / soort vaak zelfs binnen een dag) standaard zakjes voorzien van uw tekst/logo te leveren.  We  maken dan gebruik van één van onze standaard zakjes welke we dmv een opdruk in zwart (zie voorbeeld links) snel van uw tekst / logo kunnen voorzien. Mogelijk vanaf 1500 stuks.

Van 40 tot 1000 stuks kunnen we uw tekst / logo leveren met een korte tekst/logo in kleur welke we dan dmv een 'onzichtbare' stikker op één van de standaard zakjes aanbrengen.   Voorbeelden.  

Flowers For Nature

 Op zoek naar een zakje met een vrolijke en unieke uitstraling ?  dan is wellicht een zakje volgens ons Flowers For Nature design wellicht  wat voor uw promotie.  Dat zijn kraftzakjes van 10 x 14 cm met een stikker van 7 x 10 cm welke van uw tekst kan worden voorzien.  De zakjes kunnen we dan voorzien van elke gewenste zaden soort dmv standaard zakjes zaden (al vanaf 40 stuks) of special samengestelde soorten of mengsel vanaf 500 zakjes. 

Ook deze zakjes met "Seedsballs" (  bijen of vlindermix) worden zeer gewaardeerd.

Special voor buitenlandse relaties (*) hebben we dit jaar zakjes in het Flowers For Nature design met een rood, wit, blauw bloemzadenmengsel en Oranje zonnebloemen.  Hollandser kan niet de ontvanger zal zeker blij  zijn met de "Flowerseeds from Holland"

(*) Ook leuk om weg te geven bij een overnachting in een Hotel of Bed & Breakfast.

Bekerbedankjes

Een vrolijk bedankje, een kartonnen cup bedrukt met een bloemrijke en zonnige achtergrond en in 8 talen het woord "bedankt'. 


De beker is een kartonnen beker (model koffiebeker) is 90 mm hoog en 70 mm. breed.
De beker is voorzien van een uitneembare plastic binnenbeker (*), grond tablet(ten)
en een zadensoort naar keuze, en een doorzichtige deksel die het geheel afsluit.
Heel eenvoudig te gebruiken, wat water bij de grondtabletten en zaaien maar.
(*) hierdoor is de bedrukte beker langer te bewaren en voor andere doeleinden te hergebruiken.  Bekijk hier 3D modellen op YouTube

Voor kleinere aantallen of snelle levering kunnen we uw tekst/logo aanbrengen dmv een 'onzichtbare' stikker (van 50 mm rond ) maar ook is een bedrukking volgens een eigen opmaak mogelijk vanaf 250 stuks.