Waarschijnlijk weet u al waar u uw promotie artikel voor nodig heeft maar hieronder geven we een aantal voorbeelden van
diverse soorten promotie doelen en waarom kiezen voor een promotie artikel met (bloem) zaden zoveel meer waarde  heeft.

Beurspromotie

15 jaar geleden werden vaak nog doosjes met lucifers weg gegeven met daarop de naam van het het bedrijf  dat verschoof langzaam naar pennen, snoep (de bekende pepermunt roltjes) en USB sticks. Gelukkig zien we de er vaker gekozen wordt voor iets duurzaams en een zakje met zaden is zeker iets wat een gewaardeerd weggevertje is.  Teksten die betrekking hebben op de groei van uw bedrijf of van die van de (toekomstige klant)  zijn uiteraard goed uit op een zakje met zaden. 

 

Productpromotie

Heeft u een nieuw product  en wilt u dat extra promoten  dan wordt het altijd gewaardeerd als men er wat extra's  bij krijgt. Het zal waarschijnlijk weinig zin hebben om bij de aanschaf van bv  een groot elektronisch apparaat een zakjes zaden weg te geven. Maar als  het gaat om bijvoorbeeld een nieuw soort koek op basis van zonnebloempitten, een bos bloemen, tuingereedschappen of een duurzaam of natuurvriendelijk product dan kan een zakje zaden met soort zaden dat het meest bij het product past wel heel toepasselijk zijn.

 

(Her)Opening zaak of nieuw pand

Voor de opening van een nieuwe zaak of het betrekken van een nieuw pand zou u uw relaties een zakje met vergeet me nietjes kunnen sturen als een toepasselijke reminder  en zo de aandacht te vergroten.  Maar ook de zakjes toevoegen aan een huis aan huis folder of plaatselijke verzending is natuurlijk mogelijk. Een andere mogelijkheid is om elke bezoeker een een natuurvriendelijke attentie mee te geven of bij elke aankoop.
U ziet het ook hier weer mogelijkheden genoeg.

 

Verkiezingspromotie

Om aan te geven hoe "groen" , duurzaam en betrokken bij de natuur uw partij is is een zakje zaden natuurlijk zeer toepasselijk. Van vergeet me nietjes om de kiezer er aan te herinneren te gaan stemmen tot een bloemenmix waarbij bijen, vlinders en vogels zich happy bij voelen. Of kiest u voor een soort die wat kleur of naam het beste bij uw partij (afdeling) past.  We denken graag met u mee over de mogelijk heden.

 

Promotie acties met / voor kinderen

De (her) opening van een school, gezond eten actie, een actie om kinderen  meer bij de natuur te betrekken, slechts een paar voorbeelden van acties waarbij kinderen betrokken zijn. Voor kinderen zijn (vooral zonnebloemzaden) leuk en leerzaam om te geven. De zonnebloem groeit snel, men kan er binnen al mee beginnen en later buiten in de volle grond zetten. Ook kan men het combineren met een Zonnebloemwedstrijd waardoor het ook nog eens een leuk wedstrijd element krijgt.

 

Gemeentes en instellingen

Ook voor gemeentes hebben we diverse promotieacties met zaden mogen verzorgen, van het leveren van zakjes zaden om de aandacht te vestigen op tijdelijke natuurvriendelijke acties  tot bv het leveren van 100.000 zakjes met een geheel eigen ontwerp om het van Gogh jaar in Tilburg onder de aandacht te brengen.

Voor instellingen worden onze zakjes met zaden (of één van de andere producten met zaden) vaak gebruikt om de vrijwilligers te bedanken of het xx jarig bestaan te vieren. 

 

Kerstpakketten en nieuwjaarswensen

Als toevoeging aan uw jaarlijkse nieuwjaars kaart waarbij groei, natuur of genieten een onderwerp is, is een zakje zaden natuurlijk heel toepasselijk en net weer even ander dan anders. Ook  voor kleinere aantallen (vanaf 35 stuks) kunt u hiervoor bij ons terecht.

Wilt u uw kerstpakket net iets "groener" maken dan is een zakje of pakket zaden of een ander tuin product natuurlijk er bij extra leuk waardoor de ontvanger aangemoedigd wordt om eens wat (meer) met de natuur of in de tuin bezig te zijn. We stellen graag een zadenpakket samen wat binnen uw budget past en wat u vervolgens toe kan laten voegen aan uw kerstpakket door uw kerstpakket leverancier.

Op zoek naar een natuurvriendelijk en appart mini (kerst)pakket (*)(formaat brievenbusdoos) informeer dan naar de mogelijkheden. (*)  of om tijdens een andere gelegenheid te geven.

 

Medewerkers bedankje

Wat kan een medewerker meer motiveren als een waardering en dat kan natuurlijk ook in de vorm van een eenvoudig leuk "groen" presentje. Bijvoorbeeld om de inzet van een afdeling te ondersteunen of ze er voor te bedanken. Zakjes met teksten zoals: "Onze NPS score groeit dankzij jou"  , "We gaan voor groei", Onze toekomst ziet er mede dankzij jou zonnig uit" of "We zullen jou deelname aan dit project niet vergeten" zullen door medewerkers zeker gewaardeerd worden evt kan er ook nog een zonnebloemwedstrijd aan gekoppeld worden.  

Dit zijn meest orders met beperkte aantallen maar ook daar hebben we volop mogelijkheden voor we denken graag mee hoe we uw interne actie met een groene promotie kunnen ondersteunen.