Meer mogelijkheden

Een naar uw wens op maat gemaakt uitdeel zakje is weliswaar de bekendste maar slechts één van de mogelijkheden voor een groene promotie. Als de levertijd voor een op maat gemaakt zakje te lang is kunnen we vrij snel (vaak binnen enkele dagen) een standaard zakje evt met tekst/logo leveren.
Voor iedere gelegenheid of budget hebben we wel een geschikte verpakking  of zadensoort.

Leverbaar in elk gewenst aantal, gepersonaliseerde verpakkingen vaak vanaf bepaalde aantallen, bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. Staat uw idee er niet bij, neem dan contact met ons op we denken graag met u mee en kijken vervolgens wat er mogelijk is.

 

Standaard uitdeel zakjes 

Onze serie premium zakjes bestaat uit 7 zakjes met elk een andere soort zaden en  layout. 

De afmetingen van de zakjes zijn  7 x 10 cm en zijn geschikt als een direct weggevertje maar zijn ook erg geschikt om mee te sturen met  een persoonlijk geadresseerde actie vanwege het lage gewicht   (maximaal  5 gram).

Onderaan het zakje is ruimte voor een korte tekst of logo waardoor er een persoonlijk zakje ontstaat (*).

(*) Tegen een kleine meerprijs is een tekst/logo (alleen zwart) mogelijk vanaf 1500 zakjes.  Uw tekst  / logo in kleur is ook mogelijk deze brengen we dan aan dmv een "onzichtbare stikker" mogelijk vanaf 35 stuks.  

Prijsindicatie:  250 zakjes zonder tekst € 82,50     met tekst € 145,00   (leverbaar van 35 - 500.000 stuks)

Bekijk de 7 soorten       

Bekijk de 7 soorten met tekst voorbeelden

Greengift doosjes 

Deze doosjes kunnen we leveren in 2 verschillende uitvoeringen en 8 verschillende soorten zaden.

Leuk om weg te geven na een product presentatie, team overleg, opening zaak enz.

De afmetingen van de doosjes zijn 75 x57 x57 mm  en bevatten een Teracotta of plastic potje van 50 mm hoog , een cocosgrondtablet en een zakje zaden, dus klaar voor gebruik.

Op de doosjes type A is geen ruimte voor tekst maar zijn er wel standaard kaartjes beschikbaar met bv de tekst bedankt.  Op de doosjes type B is aan de zijkant ruimte voor een korte tekst / logo die dan dmv een "onzichtbare" stikker wordt aangebracht.  Vanaf 2500 stuks is een geheel eigen layout mogelijk. 

Prijsindicatie:  40 doosjes zonder tekst € 39,60     met tekst € 52,80

Voorbeelden type A

Voorbeelden type B

Zaadmatten / groeipapier 

Zo gewoon en zo bijzonder, hoe eenvoudig kan het zijn papier op de grond , wat grond er over  en vochtig houden.  Eenvoudiger kan het niet en een bloemenpracht als resultaat.  Dat is het principe van een zaadmat.

We kunnen verschillende uitvoeringen leveren, op een rol (voor bv borders)  in een displaydoos met stroken voor in een bloembak (maar rechtstreeks in de tuin kan natuurlijk ook) maar we kunnen ze ook voor u bedrukken met uw actie of aankondiging groener kan uw promotie niet, zelfs in de vorm van uw logo kunnen we ze leveren. Mail ons voor de mogelijkheden en prijzen

Prijs indicatie  A4 bedrukt  mogelijk vanaf 1000 stuks  

Voorbeelden zaadmatten